Modul inchidere centralizata Cartech L02 , 2 telecomenzi Y16

69,98 RON
Pretul cheltuielilor de livrare nu este inclus in pretul produsului!

Descriere

Modul inchidere centralizata Cartech L02 , 2 telecomenzi Y16

Inchiderea centralizata CARTECH cu doua telecomenzi prezinta o fiabilitate sporita, datorita faptului ca este universala se potriveste pe orice tip de masina, indifferent de numarul de usi pe care le are.

Functia blocare/deblocare usi

Modulul inchidere centralizata CARTECH L02 va face deschiderea sau inchiderea usilor mult mai usoara prin apasarea butoanelor de pe telecomanda. Confirmarea se va face prin doua semnale luminoase date de semnalizarile masinii.

Telecomenzi

Pachetul contine doua telecomenzi, una uzuala si una de rezerva. Ele sunt fabricate dintr-un material rezistent cu un design placut. Cu ajutorul inchiderii centralizate CARTECH L02 veti exclude varianta de a deschide sau inchide usa masinii manual, deasemenea veti evita uzura prematura a yalei.

Functia localizare masina

Sistemul inchidere centralizata CARTECH cu doua telecomenzi si patru actuatoare este prevazut cu functia de localizare masina. Aceasta functie va ajuta la identificarea masinii intr-o parcare mare. Daca apasati butonul “sonor off” de pe telecomanda,  semnalizarile masinii vor clipi de 5 ori, astfel veti putea identifica usor autoturismul.

Detalii tehnice:

Functioneaza pe 12v +-3v

Curent: ≤8mA

Frecventa: 315MHz

Marime: 8.5 * 7 * 2cm

Greutate: 232g

 

Pachetul contine:

1xUnitatea de control

2x Telecomenzi

Firele necesare instalarii

Manual de instalare (limba romana)

Garantie: 12 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review