Inchidere centralizata cu 2 telecomenzi si 4 actuatoare CARTECH CWR13A

110,00 RON
Pretul cheltuielilor de livrare nu este inclus in pretul produsului!

Descriere

Inchidere centralizata cu 2 telecomenzi si 4 acuatoare CARTECH CWR13A

Inchiderea centralizata CARTECH cu doua telecomenzi si patru actuatoare prezinta o fiabilitate sporita, datorita faptului ca este universala se potriveste pe orice tip de masina.

Functia blocare/deblocare usi

In cazul in care doriti sa schimbati inchiderea centralizata pe care o aveti, sau daca aveti o masina care nu este prevazuta cu aceasta functie, modulul inchidere centralizata CARTECH cu patru actuactoare va face deschiderea sau inchiderea usilor mult mai usoara prin apasarea butoanelor de pe telecomanda. Confirmarea se va face prin doua semnale luminoase date de semnalizarile masinii.

Telecomenzi

Pachetul contine doua telecomenzi dintr-un material rezistent si un design placut. Cu ajutorul inchiderii centralizate CARTECH veti exclude varianta de a deschide sau inchide usa masinii cu ajutorul cheii, deasemenea veti evita uzura prematura a yalei. Puteti atasa telecomenzile la cele doua chei ale masinii, iar in felul acesta veti avea o cheie si o telecomanda de rezerva in cazul in care le veti rataci pe cele uzuale.

Functia localizare masina

Sistemul inchidere centralizata CARTECH cu doua telecomenzi si patru actuatoare este prevazut cu functia de localizare masina. Aceasta functie va ajuta la identificarea masinii intr-o parcare mare. Daca apasati butonul “sonor off” existent pe telecomanda, masina va reactiona si va porni semnalizarile ce vor clipi de 5 ori, in acest fel veti identifica usor autoturismul.

          

Optional functia de deschidere portbagaj

In cazul in care masina nu are inchidere centralizata din fabrica si doriti si functia de deschidere a portbagajului va trebui sa achizitionati un motoras in plus, iar deschiderea portbagajului se va face usor prin mentinerea butonului deschis timp de cateva secunde.

Montaj

Pachetul inchiderii centralizate CARTECH este complet, nu necesita nimic in plus pentru functionare standard si este gata de montat pe masina dumneavoastra.

Detalii tehnice

Culoare: Neagra

Tensiune de alimentare: 12V

Temperatura de functionare: -30℃65℃

Frecventa: 300 MHz – 350 MHz

Timp inchidere/deschidere: 0.5 – 0.6s

Intensitate: <20mA

Putere semnal: 80dB

Pachetul contine

2 x Telecomenzi

1 x Actuator (motoras) cu 5 fire

3 x Actuatoare (motorase) cu doua fire

1 x Unitate centrala

1 x Fire de conexiune

4 x Tije si suporti de prindere

1 x Manual instructiuni

Garantie: 12 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review